Ljubljana: Sprla sta se, odjeknili so streli

Foto: Profimedia Fotografija je simbolična.
Foto: Profimedia Fotografija je simbolična.
Eden je lažje, drugi huje poškodovan.
Oglej si celoten članek

V petek nekaj pred polnočjo so bili policisti PU Ljubljana obveščeni o sporu med dvema osebama na območju Most, pri čemer je ena oseba uporabila tudi strelno orožje.

"V sporu sta bili obe osebi poškodovani, ena lažje, druga huje, vendar njeno življenje ni ogroženo. Huje poškodovana oseba je ostala na zdravljenju, lažje poškodovani osumljeni osebi pa je bila odvzeta prostost in bo privedena k preiskovalnemu sodniku," so pojasnili in dodali, da kriminalisti še nadaljujejo z ugotavljanjem vseh dejstev in okoliščin dogodka.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 19:19 7. Januar 2024.

    Imata osebi tudi imeni in orožne liste ?????

  • 17:10 7. Januar 2024.

    Fužine ?

  • 14:52 7. Januar 2024.

    Nazorni učinki i/legalnega oboroževanja, ki ga nekaznovano oglašuje vodja opozicije..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.