Ljubljana: trčil v pešca

Foto: Žurnal24 policija_Mijovic_190209
Bralec nas je zvečer opozoril, da je na območju Resljeve ulice v Ljubljani polno policijskih vozil. Kasneje se je izkazalo, da je šlo za prometno nesrečo, v kateri je bil udeležen pešec.
Oglej si celoten članek

Na PU Ljubljana so za zurnal24.si povedali, da se je prometna nesreča zgodila okoli 19.30 na Resljevi ulici v središču prestolnice.

32-letni pešec je prečkal vozišče ravno v trenutku, ko je po njem pripeljal voznik osebnega vozila. Do trčenja po vsej verjetnosti ne bi prišlo, če bi se pešec dovolj prepričal, če lahko varno prečka cesto.

Na srečo se je nesreča končala le z lažjimi poškodbami, saj ima pešec, ki so ga z reševalnim vozilom odpeljali v ljubljanski klinični center, le lažje telesne poškodbe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.