Ljubljana: Uslužbenki v kinu zagrozil, da ima pištolo in jo skušal oropati

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
V Kinu Bežigrad so bili pred kratkim priča neljubemu dogodku - poskušali so jih oropati.
Oglej si celoten članek

Pred nekaj dnevi, so bili malo pred 22. uro na Policijski upravi Ljubljana obveščeni o sumu kaznivega dejanja roparske tatvine v lokalu Kina Bežigrad. 

Znani osumljenec naj bi sprva izkoristil nepozornost zaposlenih in iz denarnice odtujil nekaj deset evrov. Ko je zaposlena to opazila, ga je pozvala naj denar vrne, kar je tudi storil in zatem zapustil lokal. Čez nekaj časa se je vrnil in od uslužbenke zahteval denar, kar je podkrepil z grožnjami.

Zaposleni so nam zaupali, da je uslužbenki grozil z uporabo orožja, za katerega se je izkazalo, da ga v resnici ni imel pri sebi. V dogodku ni bil nihče poškodovan, vodstvo lokala pa je poudarilo, da so bili zadovoljni s hitrim in nadvse profesionalnim ukrepanjem policije.

"Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil, o vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo," so še sporočili ljubljanski policisti.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • MK
    14:20 2. Avgust 2022.

    Nategunski migrant bo cez en teden ze v njemacki. Hvala Golob.... vi samo rušite ograjo na meji....

  • MK
    14:19 2. Avgust 2022.

    Slovenska filantropija ga bo do večera spravila ven.

  • MK
    14:18 2. Avgust 2022.

    Ta je čez mwjo prišel ilegalno?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.