Ljubljana: z džipom čez rdečo v motorista

Foto: Mojca Marot
Foto: Mojca Marot
Na križišču Tivolske in Slovenske ceste v Ljubljani se je zjutraj zgodila prometna nesreča. Voznik BMW X5 čez rdečo v motorista.
Oglej si celoten članek

Na križišču Tivolske in Slovenske ceste v Ljubljani se je okoli 7.30 zgodila prometna nesreča, v kateri se je poškodoval motorist. Do nesreče je po navedbah prič prišlo, ko je voznik osebnega vozila prevozil rdečo luč in trčil v motorista, ki je zavijal v levo.

Huje poškodovanega motorista so odpeljal v ljubljanski klinični center.

Na Policijski upravi Ljubljana so pojasnili, da je 26-letni voznik BMW X5 vozil po Slovenski cesti v smeri Dunajske ceste in zapeljal v križišče v času, ko je v njegovi smeri na semaforju gorela rdeča luč. Takrat je iz Dunajske ceste pripeljal 27-letni motorist, ki je ob zeleni luči zavijal levo, vozili pa sta trčili.

Ob trku je motorista odneslo okoli 20 metrov naprej od mesta trčenja, medtem ko sta se motor in avtomobil ustavila šele po dobrih 50 metrih.

Zaradi nesreče je bila nekaj časa zaprta Dunajska cesta iz smeri centra proti Bežigradu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 20:55 24. Junij 2011.

    upam, da boste spremljali tudi to, če bo nadobudni voznik dobil kakšno kazen primerno zločinu, ali bo pač frajer z …

  • 14:32 24. Junij 2011.

    Fanta, ŽAL ni več med nami :( :(

  • 18:17 20. Junij 2011.

    Če bi naša policija imela jajca, bi se ob takem dogodku razen vse njihove preklete rutine in "skrivanja dokazov" morala …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.