Ljubljančanka domov po avtocesti

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Kranjski policisti so v nedeljo okrog 4.30 na gorenjski avtocesti pri Voklem obravnavali 39-letno Ljubljančanko, ki je neosvetljena hodila po avtocesti.
Oglej si celoten članek

Kot so izvedeli policisti, se je Ljubljančanka namenila po avtocesti pešačiti do doma. Policisti so jo opozorili na nevarnosti in odstranili z avtoceste.

Kot so danes sporočili s Policijske uprave Kranj, je 39-letna Ljubljančanka policistom pojasnila, da se je za hojo po avtocesti odločila, ko ji je za pot do doma zmanjkalo denarja in je ocenila, da je najkrajša pot do Ljubljane po avtocesti. Kot so opozorili policisti, tak izgovor ne vzdrži razumne presoje o varnosti. Peško so odstranili z avtoceste ter jo seznanili z nevarnostmi in prepovedjo hoje po avtocesti, ki se kaznuje z globo v višini 150 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • zic
    13:36 2. September 2013.

    glej zdaj te logike!!?? pove ženska da nima za pot, oni pa njej 150 evrov kazni...s tem denarjem bi se …

  • 13:11 2. September 2013.

    če je šla od Bleda proti Ljubljani, bi lahko kar takoj zavila v Begunje pa bi si prihranila pešačenje... :)

  • 13:03 2. September 2013.

    te pa ji napišejo še kazen.... pa lepo jim je rekla da ji je zmanjkalo denarja :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.