Ljubljanski policisti danes obravnavali kar dve smrti

Foto: Gregor Prebil
Foto: Gregor Prebil
Oglej si celoten članek

Policisti Policijske uprave Ljubljana so danes obravnavali dva primera smrti. Zjutraj so bili obveščeni o truplu, najdenem v okolici Kureščka. V Logatcu pa so obravnavali dogodek, v katerem je umrla ena oseba. V obeh primerih po pojasnilih policije ni znakov kaznivega dejanja.

Poskus uboja Zabodli 18-letnega Slovenca

Policisti so po obvestilu o najdenem truplu v okolici Kureščka opravili ogled kraja najdbe. Po prvih ugotovitvah ni znakov kaznivega dejanja. Identiteto trupla in vzrok smrti bo morda razkrila obdukcija.

Glede dogodka v Logatcu pa so na PU Ljubljana pojasnili le, da so obravnavali dogodek, v katerem je umrla ena oseba in da smrt ni posledica kaznivega dejanja

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 23:02 23. December 2018.

    Samomor ni kaznivo dejanje, ker krivca ni mogoče obsoditi.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.