Ljutomerčan tihotapil cigarete

Foto: Žurnal24 (Foto: Anže Petkovšek)
Policija je prijela 38-letnega Slovenca, ki je 17. februarja čez mejni prehod Bukovje želel pretihotapiti večjo količino cigaret.
Oglej si celoten članek

Med poostrenim nadzorom na mejnem prehodu Bukovje je hrvaška policija zaustavila osebni avtomobil s slovensko registracijo, ki ga je vozil 38-letni Ljutomerčan, poroča Index.com.

Pri pregledu avtomobila slovenskega državljana so opazili sumljive škatle, na podlagi katerih so se odločili za nadaljnji pregled. Avtomobil so odpeljali na Policijsko postajo Medžugorje, kjer so ga podrobneje pregledali.

Sum so tudi potrdili. V vozilu so našli tri mobilne telefone in pet paketov cigaret, v posebej prirejenem prostoru pa še 323 škatlic cigaret znamke Marlboro in  škatlo s 703 škatlicami omenjenih cigaret.

Na podlagi dokazov so mu avto zasegli, zoper 38-letnega Ljutomerčana pa so podali tudi kazensko ovadbo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.