Lobiranje še ni končano

Foto: Žurnal24 Jože Leskovar – ob njem direktorica občinske uprave Melita Čopar – je iz ožjega
Kostak. V ponedeljek bo nadzorni svet imenoval novega direktorja. Bo to Božič, Muha ali Resnik?
Oglej si celoten članek

"Nadaljevanje druge izredne seje, na kateri bomo odločali o direktorju Kostaka, bo v ponedeljek," je bil redkobeseden predsednik nadzornega sveta Kostaka Rudi Mlinarič.

Sprva je bilo namreč rečeno, da bo odločitev znana že to sredo. V ožji izbor so izmed petih prišli trije kandidati: nekdanji prometni minister Janez Božič, dozdajšnji predsednik uprave Božidar Resnik in Miljenko Muha, član uprave, odgovoren za trženje. Čeprav naj bi krški župan navijal za svojega strankarskega kolega, Škofjeločana Božiča, pa javnost ne govori njemu v prid. V pismu, ki ga je napisalo Naprej Posavje, Božiča povezujejo z Zidarjem in SCT. "Odločitev Bogoviča, ki se zavzema za Posavje, na čelo takšnega podjetja pa pripelje človeka iz povsem drugega okolja, je nerazumljiva," navajajo v pismu.

Odločitev bo znana v ponedeljek, odločal pa bo petčlanski nadzorni svet. Cveto Sršen je namreč iz njega izstopil. Lahko bi se zgodilo, da bo razpis ponovljen, navaja naš vir, drugi pa meni, da se to skorajda ne more zgoditi in da bo odločal kapital, ne pa 
politika.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.