Lokal v Ljubljani v celoti zgorel

Foto: bralec Ž. P.
Foto: bralec Ž. P.
Nekaj pred četrto uro zjutraj se je na Miklošičevi cesti v Ljubljani razširil močan požar, ki je v celoti uničil lokal s hitro prehrano.
Oglej si celoten članek

Zagorelo je v pritličju stanovanjsko-poslovne stavbe na Miklošičevi v Ljubljani, ogenj je zajel lokal s hitro prehrano. Kot so sporočili na spletni strani Uprave za zaščito in reševanje RS, je lokal v celoti zgorel. Ljubljanski poklicni in prostovoljni gasilci so uspeli preprečiti, da bi se ogenj razširil po objektu; požar so pogasili in prezračili ostale prostore stavbe.

Šlo naj bi za lokal s hitro prehrano, ki še ni bil uradno odprt.

Policisti bodo še dopoldne začeli z ogledom mesta požara. Ogled bo pokazal tudi, ali je šlo za kaznivo dejanje ali ne. Za zdaj ničesar ne izključujejo.

Po do sedaj zbranih obvestilih je zagorelo v lokalu, zaradi posledic požara (pokanje stekla) je poškodovanih nekaj vozil, v času gašenja pa je bilo evakuiranih šest oseb iz stanovanj nad lokalom.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 10:36 8. November 2016.

    Če me spomin ne vara sta na Miklošičevi samo 2 "fastfood-a". Eden je Nobel burek, drugi pa je neka iranska …

  • 06:06 8. November 2016.

    Sem 100% prepričan da je to Janševa SDS-ovska mafija. So še premalo pokradli državljanom sedaj pa od gostincev hočejo pobirati …

  • 16:16 7. November 2016.

    haha Jožica, očitno še NIKOLI nisi videla map na sodišču...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.