Lokomotiva zmečkala avto, v katerem je ostal ujet 33-letnik

Foto: Poklicna gasilska enota Nova Gorica Trčenje lokomotive in avtomobila na nezavarovanem železniškem prehodu v Prvačini Foto: Poklicna gasilska enota Nova Gorica Trčenje lokomotive in avtomobila na nezavarovanem železniškem prehodu v Prvačini Foto: Poklicna gasilska enota Nova Gorica Trčenje lokomotive in avtomobila na nezavarovanem železniškem prehodu v Prvačini Foto: Poklicna gasilska enota Nova Gorica Trčenje lokomotive in avtomobila na nezavarovanem železniškem prehodu v Prvačini Foto: Poklicna gasilska enota Nova Gorica Trčenje lokomotive in avtomobila na nezavarovanem železniškem prehodu v Prvačini
Tovorna lokomotiva zmečkala avto, v katerem je ostal ujet 33-letnik
Oglej si celoten članek

Danes ob 8.21 uri je bila policija obveščena o železniški nesreči na območju naselja Prvačina. Na na nezavarovanem železniškem prehodu čez železniško progo je prišlo do trčenja med tovorno lokomotivo in 33-letnim voznikom osebnega avtomobila. Ta je po nesreči ostal ukleščen v vozilu in so ga kasneje s tehničnim posegom iz vozila rešili gasilci, so sporočili z novogoriške policijske uprave. Voznik osebnega vozila se je huje poškodoval in so ga reševalci odpeljali v šempetrsko bolnišnico, kasneje pa so ga, tako navajajo poklicni gasilci iz Nove Gorice, s helikopterjem odpeljali v Ljubljano. 

Po sedanjih ugotovitvah je 54-letni strojevodja (skupaj s pomočnikom) vozil tovorno lokomotivo iz Dornberka proti Šempetru pri Gorici.

V zvezi z nesrečo so policisti obvestili tudi pravosodne organe (preiskovalnega sodnika Okrožnega sodišča in Državno tožilstvo v Novi Gorici).

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:05 3. Oktober 2018.

    A je spet eden probaval,kdo je močnejši??

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.