Lopata, potem denar

Foto: Žurnal24 Kdo bo na čelu HSE zamenjal Meha, se bodo
nadzorniki odločali na eni od prihodnj
Blok 6. Poroštva države bi morali imeti, preden so začeli.
Oglej si celoten članek

“Menim, da bi si moral investitor državno poroštvo zagotoviti pred začetkom financiranja del po pogodbah za izgradnjo bloka 6 Termoelektrarne Šoštanj (Teš) in ne na koncu, ko je že zainvestiral nekaj sto milijonov evrov,” je prepričan predsednik nadzornega sveta Holdinga Slovenske elektrarne (HSE) Jadranko Medak. Poudarja, da se poroštvo države daje z zakonom, zato je možen tudi referendum.

“Gospod Medak je že od leta 2006 predsednik projektne skupine bloka 6, imenovane od vladne službe za razvoj. Ta skupina je poleg nadzornikov sprejemala vse pomembne odločitve,” pa mu odgovarja prvi mož Teša Uroš Rotnik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.