Lovec namesto race zadel hišo

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Lovci na Krki lovili divje race, šibre prestrelile stanovanjsko hišo.
Oglej si celoten članek

Občan je v soboto zjutraj poklical policijo in povedal, da so mu neznanci s šibrami prestrelili žaluzije na oknih stanovanjske hiše.

Policisti in kriminalistični tehniki so opravili ogled in ugotovili, kdo so ti neznanci bili. V bližini hiše so namreč lovci na Krki lovili divje race. Eden od njih je s puško ustrelil v smeri stanovanjske hiše ter poškodoval ograjo, okvir vrat in žaluzijo balkonskih vrat.

"Policisti nadaljujejo preiskavo okoliščin kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti," so sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 14

  • 17:48 13. Januar 2014.

    Zakaj se moj pes zlati bordercooli ne bi smel špancirati , kjer se mu zahoče. <br />Nor je na vse …

  • 16:33 13. Januar 2014.

    Res je, samo v Sloveniji se lahko domače živali prosto sprehajajo v okolju divjadi.

  • 16:31 13. Januar 2014.

    To pa misliš samo ti. Članek, katerega je navedel Igor Đukanović, povzema stanje v Nemčiji, v Sloveniji je pa stanje …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.