Lovski pes obgrizel moškega

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Lovski pes je včeraj v nogo ugriznil 64-letnega moškega. Ta je moral zaradi ugriza obiskati zdravnika.
Oglej si celoten članek

Včeraj dopoldne so bili policisti obveščeni, da je pes med tekom ugriznil 64-letnega moškega v naselju Merljaki (bližnja okolica Renč). Kasneje so policisti ugotovili, da je omenjenega moškega med tekom skozi naselje v desno stegno ugriznil lovski pes. Oškodovanec je moral zaradi ugriza poiskati ustrezno zdravniško pomoč v Zdravstvenem domu Nova Gorica.

O dogodku je bila obveščena tudi pristojna veterinarska inšpekcijska služba. Šempetrski policisti pa bodo zoper 49-letnega lastnika psa uvedli hitri postopek z odločbo zaradi kršitev določil zakona o zaščiti živali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 18:43 9. Maj 2012.

    Ne pustite se več lastnikom psov terorizirati:<br /><br />http://obrambapes.ednevnik.si

  • 13:58 9. Maj 2012.

    Pes že ve kdo je py.da.............

  • 13:33 9. Maj 2012.

    Sicer ne poznam dotične situacije, vendar, večkrat tečem čez neznan teren. Pri tem imam dostikrat opravka s kakšnimi psi. Se …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.