Lucija: V trčenju avtomobilov odlomilo semafor

Foto: Mojca Marot
Foto: Mojca Marot
V nesreči se je poškodovalo pet oseb.
Oglej si celoten članek

V četrtek okoli 17.30 se je v semaforiziranem križišču v Luciji v občini Piran zgodila prometna nesreča, v kateri sta bili udeleženi osebni vozili. 23-letna voznica iz Lucije je peljala od Sečovelj proti Luciji in v semaforiziranem križišču zavijala levo. Pri tem je izsilila prednost osebnemu avtomoilu, ki ga je pravilno iz nasprotne pripeljala 60-letna voznica iz Ljubljane. Trčenje je bilo tako silovito, da se je odlomil steber semaforja. 

Povzročiteljico so huje poškodovano odpeljali v Splošno bolnišnico Izola. Voznica in njeni trije sopotniki, stari 61, 62 in 62 let, so se v nesreči lažje poškodovali. Tudi njih so odpeljali na pregled v bolnišnico.

Na kraju so poleg reševalcev posredovali tudi gasilci in delavci Javne razsvetljave Ljubljana. 

xxx

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 05:39 17. Marec 2018.

    Kozja stezica od PIRAN / LUCIJA ni dirkališče,tam še z kolesom NE MOREŠ pospešiti hitrosti...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.