Lutke v novem "domu"

Foto: Žurnal24 Majda Širca je poudarila (na fotografiji z županom Kanglerjem) da bo njeno minis
Lutkovno gledališče. Razprostrt na 2.500 kvadratnih metrih.
Oglej si celoten članek

Za povabljene goste so se včeraj zvečer odprla vrata novega Lutkovnega gledališča Maribor v obnovljenem minoritskem samostanu.

S kulturnim programom in nagovorom Majde Širca, ministrice za kulturo, ter Henrika Gjerkeša, ministra za lokalno samoupravo, so tako lutke po več letih dobile svoj pravi in moderni dom na nekaj manj kot 2.500 kvadratnih metrih.

Foto: Žurnal24 lutkovno gledali%C5%A1%C4%8De, henrik gjerke%C5%A1, Mojca Redjko Šampanjec za goste
V čast odprtju 14 milijonov vredne investicije je Mestna občina Maribor častila povabljence tudi s štiri tisoč evrov vredno pogostitvijo s šampanjcem in sadjem ter ognjemetom za 2.500 evrov.

Za Mariborčane bo nov prireditveni center odprt ves konec tedna, ko se bo mogoče sprehoditi po novi mestni kulturni pridobitvi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.