Mafijski obračun v Plovaniji?

Foto: Žurnal24 (Foto: Anže Petkovšek)
Pred igralnico v Plovaniji so neznanci streljali na moškega v mercedesu s slovenskimi registrskimi tablicami. Šlo naj bi za mafijski obračun.
Oglej si celoten članek

V petek zvečer okoli 21. ure se je pri Plovaniji v bližini meje s Slovenijo zgodil incident.

Neznanci so na parkirišču igralnice iz vozila streljali na osebno vozilo mercedes s slovenskimi registrskimi tablicami, poročajo hrvaški mediji. Napadalci so streljali na moškega, šlo naj bi za 33-letnega Danijela Čibarića iz Portoroža, ki se je umaknil v vozilo. Kljub razbitemu steklu moški v napadu ni bil ranjen.

"Ko smo se odpravljali do avtomobilov, sem zaslišal strele. Vse je bilo končano v nekaj sekundah, bilo je kot v filmu,"
je povedal očividec iz Umaga.

Mediji še poročajo, da je Čibarić pred dvema letoma končal v zaporu v Pulju zaradi izsiljevanja 53-letnega podjetnika Rajka Hrvatiča, enega najbogatejših Slovencev. Bil je njegov telesni stražar.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.