Majhni delci razlog za odpoklic igrače

Foto: ZPS
Foto: ZPS
Uvoznik Baby Center s trga umika otroško igračo Playgro Zabava v banji. Razlog: majhni delci na spodnji strani igrače, ki jih lahko otrok pogoltne.
Oglej si celoten članek

Uvoznik vse tiste potrošnike, ki so kupili omenjeno igračo, naproša, da izdelek vrnejo v najbližjo trgovino Baby Center, kjer jim bodo povrnili vrednost kupnine, so zapisali na spletni strani Zveze potrošnikov Slovenije.

Vsa dodatna pojasnila so na voljo na številki 080 28 81 in spletni strani Baby Centra. Sam izdelek sicer ne ustreza evropskemu standardu EN71.

Podatki o izdelku:
Kategorija: otroške igrače
Izdelek:  PLAYGRO – BATH 0109864 ZABAVA V BANJI /ŠPRICKO ŽIVALI
Identifikacijska številka: 193049 
Ean koda: 9321104098641
Serija (Batch koda): 001724
MPC: 6,49 EUR

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.