Malčka pustila umreti v pregretem avtu

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Petindvajsetletna mama je otroka sredi poletne vročine posadila v avtomobil, sama pa za eno uro zaspala v ohlajeni hiši. Deklica in deček sta umrla.
Oglej si celoten članek

Pretekli teden je bilo v ameriški zvezni državi Georgia čez dan okoli 37 stopinj Celzija. Petindvajsetletna Samantha Harper je policiji priznala, da je kljub visokim temperaturam svoja otroka, triletnega Daniela in dvoletno Savannah, posedla v avtomobil ter zaprla vrata in okna.

Potem je odšla v hišo in zaspala. Ko se je po eni uri vrnila, sta bila otroka že mrtva, poroča Daily News. Zakaj je to storila, ni znala pojasniti. V preteklosti so jo že prijavili zaradi zanemarjanja otrok, v tem primeru pa so jo obtožili zlorabe otrok. Tudi hiša, ki so jo preiskali po smrti otrok, naj bi bila v povsem neprimernem stanju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:02 7. Avgust 2012.

    Ko prebereš ta članek dobiš občutek da je to naredila zanalašč kot da jih je hotela ubiti.<br />Ta si zasluži …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.