Malčkovo stanje resno, a stabilno

Foto: Fotosmedija
Foto: Fotosmedija
Po padcu z višine 5,5 metra je otrokovo stanje še vedno resno, a stabilno.
Oglej si celoten članek

Zdravstveno stanje leto in pol starega otroka, ki je včeraj v Mariboru padel skozi okno stanovanja v prvem nadstropju, je resno, vendar stabilno, so pojasnili v Univerzitetnem kliničnem centru (UKC) Maribor. Otrok se je pri padcu hudo poškodoval, po ugotovitvah policije pa je po spletu nesrečnih okoliščin sicer sam splezal na okno in padel.

Nesreča se je zgodila včeraj dopoldne na Betnavski cesti v Mariboru. Malčka, ki je padel z višine petih metrov in pol, so hudo telesno poškodovanega še istega dne odpeljali v mariborski UKC.

V času nesreče sta sicer bili v stanovanju otrokova mati in teta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.