Mama vrgla v reko enoletnika

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Nemška policija v reki Werra išče enoletnega dečka, a verjetnosti, da bi preživel skoraj ni.
Oglej si celoten članek

Nemška policija sumi, da je 35-letna mama vrgla enoletnega otroka v ledeno reko Werra. Enoletnika sicer še iščejo, čeprav možnosti, da bi preživel, skoraj ni.


Izginotje otroka je policiji prijavil znanec matere, ki je poklical tudi nujno medicinsko pomoč. Nemški mediji, poročajo, da gasilci in policija preiskujejo reko, a trupla dečka niso našli.

Mamo so odpeljali v bolnišnico v Bad Salzungenu, kjer ji je nudena psihološka pomoč. Policija sumi, da je mati sina v ponedeljek okoli 15. ure vrgla v hladno reko Werra.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.