Mango se vrača na slovenski trg

Foto: City center Celje
Foto: City center Celje
Blagovna znamka, ki so jo slovenske potrošnice nekaj let pogrešale, se vrača.
Oglej si celoten članek

Zvestim Mango uporabnicam je bila doslej na voljo le spletna prodaja, da bi določene izbrane kose pred nakupom lahko tudi pomerile, jim že nekaj let ni bilo dano. Zdaj se priljubljena španska blagovna znamka vrača tudi na slovenski trg; prvo izmed trgovin bodo odprli jutri, in sicer v celjskem Citycentru. Obljubljajo veliko: “Pričakujte najboljše,” obljubljajo.

Mango deluje pod okriljem pravne osebe Punto FA iz Barcelone, ki dizajnira, načrtuje, proizvaja in trži oblačila ter dodatke za ženske, moške in otroke.

Trenutno ima Mango več kot 2.700 trgovin v 109 državah po svetu; v Sloveniji smo ga nekaj let pogrešali, zdaj pa se vrača. Po celjski trgovini naj bi maloprodajo razširil tudi v druga slovenska mesta. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.