Maratonci zapirajo ceste

Foto: Žurnal24 (Foto: Žurnal24)
Zaradi Maratona Franja so do 17. ure zapore na regionalnih cestah Vrhnika - Logatec - Godovič - Idrija - Cerkno - Kladje - Gorenja vas - Škofja Loka - Zbilje - Vodice - Tacen - Ljubljana.
Oglej si celoten članek

Letos se množica kolesarjev iz vse Slovenije pa tudi tujine meri na že 29-ti prireditvi po vrsti. Kolesarijo na 156-kilometrski ali 97-kilometrski poti, že včeraj pa so s „svojo Franjo“ opravili otroci, ki so se pomerili na razdali 1.450 metrov, potekal pa je tudi družinsko – šolski maraton na 25 kilometrov.

Prometne zapore
V času maratona je popolna cestna zapora na trasi Godovič-Idrija od 9.55 do 13.05 in na odseku Cerkno-Kladje-Trebija od 10.55 do 15.00, sporoča organizator.

Do večjih zastojev zaradi kolesarske prireditve ne prihaja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.