Marca brez potrjevanja

Foto: Žurnal24 Potrjevanje zdravstvenih kartic ne bo več potrebno predvidoma od pomladi, pravij
Potrjevanje. Zdravstvene kartice je še treba potrjevati.
Oglej si celoten članek

˝Zavarovanim svetujemo, naj kartice zdravstvenega zavarovanja za zdaj še vedno potrjujejo,˝ pravijo na Zavodu za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS).

Razlog je, da vsi izvajalci zdravstvenih storitev še niso vključeni v sistem neposrednega spletnega dostopa do podatkov zdravstvenega zavarovanja.

Kartic pa ne bo več treba potrjevati na terminalih predvidoma od pomladi, čeprav je bil predviden datum za začetek uvajanja sistema februar letos.

Na ZZZS sicer pravijo, da uvajanje novega informacijskega sistema poteka po načrtih, kar pomeni, da v sistem niso vključeni le še izvajalci z območne enote ZZZS Ljubljana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.