Maribor: avto prevrnila na streho

Foto: Žurnal24 (Foto: Bralec Marko)
V Mariboru se je popoldne zgodila nevsakdanja prometna nesreča. Voznici je uspelo pri omejitvi 40 kilometrov na uro prevrniti avto na streho, nam je sporočil bralec.
Oglej si celoten članek

Po podatkih Uprave za zaščito in reševanje se je prometna nesreča zgodila okoli 14.30. Bralec Marko nam je poslal fotografijo in pripisal: "Neverjetna prometna nesreča na Krekovi ulici v Mariboru. Mlademu dekletu je uspelo pri omejitvi 40 kilometrov na uro spraviti avto s pomočjo drugega avtomobila na streho."

Za več podatkov smo klicali na PU Maribor in mariborsko izpostavo Uprave za zaščito in reševanje, a nam ni uspelo nikogar dobiti.

Preberite si tudi naslednje članke oziroma poglejte naslednje fotografije:
Mojstri parkiranja spet na delu,
Prevrnil se je na bok,
Najbolj "idiotsko" parkiranje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.