Partnerka ga je zabodla blizu srca, trdi da je padel na nož

Foto: Profimedia Nož kri nasilje umor dokaz
Kriminalisti so žensko pridržali, a tudi že izpustili.
Oglej si celoten članek

Mariborski policisti so bili 27. februarja nekaj minut pred 21.30 obveščeni, da je 41-letna ženska z nožem zabodla 28-letnega partnerja. Moški se je po dejanju zatekel k svojemu očetu. 

Policisti so ugotovili, da je 28-letni moški zaboden v predel prsnega koša in da močno krvavi. Poškodovani s policisti ni hotel sodelovati. Zatrjeval je, da se je sam poškodoval pri padcu na nož. 

Z reševalnim vozilom so ga odpeljali v UKC Maribor, kjer so ugotovili, da je lažje poškodovan. Po nujno medicinski oskrbi je bil na lastno željo odpuščen domov. 

Policisti so še istega dne ob 22.20 osumljenki, 41-letni ženski, odvzeli prostost zaradi suma poskusa uboja. 

Med preiskavo so policisti izvedli vsa potrebna procesna opravila, s katerimi naklepa za navedeno kaznivo dejanje niso uspeli utemeljiti. Zoper osumljenko bodo podali kazensko ovadbo za kaznivo dejanje lahke telesne poškodbe, za kar je predpisana zaporna kazen do treh let zapora. Izrekli so ji tudi prepoved približevanja in jo izpustili iz pridržanja.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 17:15 1. Marec 2018.

    Sam se je nabodel je bil že enkrat zagovor pred časom.Ja nehal je dihati sam to pa verjamem.

  • 09:20 1. Marec 2018.

    Ciganske zadeve.

  • 09:09 1. Marec 2018.

    Ženska zabode deca z nožem??? Joj kam smo prišli. :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.