Maribor: prijeli osumljenca ropa

Foto: Žurnal24
Policisti so prijeli dva moška, za katera sumijo, da sta julija poskušala oropati prodajalno na Tratah. Kot kaže, sta prodajalcu grozila z lažno pištolo.
Oglej si celoten članek

Kriminalisti s PU Maribor so odvzeli prostost 26-letniku in 32-letniku. Oba sta doma z območja Maribora.

Moška naj bi 4. julija okoli 19. ure (tik pred zaprtjem) vstopila v prodajalno na Tratah. Takrat je bil v trgovini le prodajalec, ki sta mu zagrozila s pištolo, za katero so kasneje ugotovili, da ni prava.

Poškodovala prodajalca
26-letnik je najprej zagrozil prodajalcu, nato pa ga še fizično napadel in telesno poškodoval. Storilca sta s kraja dogodka pobegnila, ne da bi karkoli vzela. Prodajalca so odpeljali v UKC Maribor, s koder so ga odpustili po zdravniški oskrbi.

Osumljenca, sicer brezposelna uživalca prepovedanih drog, ki sta bila v preteklosti že večkrat obravnavana za kazniva dejanja, sta trenutno v priporu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.