Maribor: V garažni hiši trgovskega centra zagorelo več vozil

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
V garažni hiši trgovskega centra na Tržaški cesti v Mariboru je nekaj po polnoči zagorelo več vozil.
Oglej si celoten članek

Po doslej znanih informacijah mariborske policijske uprave je pet vozil zagorelo v celoti, tri pa so bila v požaru še dodatno poškodovana. Po nestrokovni oceni znaša skupna materialna škoda okoli 60.000 evrov. Vzrok za požar še ni znan.

Policisti bodo po napovedih opravili ogled kraja dogodka in nadaljujejo z ugotavljanjem vzroka za nastanek požara, so danes sporočili z mariborske policijske uprave.

Po navedbah Uprave RS za zaščito in reševanje so v požaru poleg vozil zgoreli tudi reklamni panoji in električna napeljava na strehi. Ogenj so lokalizirali in pogasili gasilci Gasilske brigade Maribor in več prostovoljnih gasilskih društev.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:32 18. Oktober 2023.

    Spet električno sranje?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.