Maribor: Varnostnik lokala hudo poškodoval 27-letnika

Foto: sobotainfo.com pretep
Mariborski policisti so obravnavali pretep na ulici pred lokalom v Mariboru.
Oglej si celoten članek

Do prepira in prerivanja je prišlo potem, ko sta neznanca pristopila do 27-letnika, doma iz okolice Maribora.

Varnostnika lokala sta poskušala prepir preprečiti, medtem pa je 28-letni varnostnik, doma iz Celja, 27-letnika udaril v obraz in ga hudo poškodoval.

Policisti bodo zoper varnostnika podali kazensko ovadbo na Okrožno tožilstvo v Mariboru, so v sporočilu za javnost o dogodkih v zadnjih 24 urah navedli na Policijski upravi Maribor.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 17:32 7. December 2019.

    Varnostnika lokala sta poskušala prepir preprečiti, medtem pa je 28-letni varnostnik, doma iz Celja, 27-letnika udaril v obraz in ga …

  • 15:37 7. December 2019.

    SULJANOVIČ SE VRATIO

  • Ivo
    14:40 7. December 2019.

    Strokovni prijem ali udarec? Upam, da je imel vsaj 2000 evrov plače varnostnik, da bo imel za odvetnika, odškodnino, kazen... …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.