Maribor – zasmetena prestolnica kulture

Foto: Žurnal24 Prizor iz Maribora (Foto: bralka Žurnala24)
Kako bo lahko Maribor evropska prestolnica kulture, ko pa v središču mesta naletimo na takšen prizor, sprašuje bralka.
Oglej si celoten članek

Fotografija je nastala na Glavnem trgu.

Irena Bartok iz mariborske komunale je za zurnal24.si povedala, da so bile smeti na lokaciji, iz katere se je danes po urniku vršil odvoz ostalih odpadkov.

"Odvoz iz predmetne lokacije je bil izvršen ob 12.25. Po odloku morajo povzročitelji odpadke na dan odvoza nastaviti ob 6.00 na lokacijo prevzema," je dejala Bartokova in dodala, da je od lastnikov odloženih smeti odvisno, kje so te položene in da ne kazijo okolice oziroma ovirajo prometa.

"Glede na samo količino nastavljenih odpadkov je pod velikim vprašajem seveda tudi zavest povzročiteljev o uvedenem ločenem zbiranju odpadkov na tej lokaciji," še pravi sogovornica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.