Mariborčani, pozor: Zbil je peško in pobegnil, policisti prosijo za pomoč

Foto: Žurnal24 main Policija
Peška se je v nesreči poškodovala.
Oglej si celoten članek

Malo pred osmo uro zvečer se je na Betnavski cesti v Mariboru, pred križiščem s Fochovo ulico, pripetila prometna nesreča z udeležbo peške in voznika osebnega avtomobila.

V nesreči se je peška telesno poškodovala.

Zaradi razjasnitev okoliščin prometne nesreče policija prosi morebitne očividce ali voznika osebnega avtomobila, ki je bil udeležen v prometni nesreči, da o nesreči obvestijo najbližjo policijsko postajo oziroma postajo prometne policije Maribor ali pokličejo na številko 113.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:41 8. Februar 2018.

    Policija prosi za pomoč ? ? ? Mariborčani prosijo za pomoč naj policija opravlja svoje poslanstvo in nadzira promet in …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.