Mariborčani prijeli 34-letnega Ljubljančana

Mariborski kriminalisti so v ponedeljek zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja ropa prijeli 34-letnega moškega iz Ljubljane.
Oglej si celoten članek

Osumljenega, ki naj bi z ropoma v Sloveniji in Avstriji prišel do 60.000 evrov, je v sredo že zaslišal preiskovalni sodnik mariborskega okrožnega sodišča in zoper moškega odredil pripor.

Kriminalisti Policijske uprave Maribor so v sodelovanju z avstrijskimi kolegi ugotovili, da je prijeti moški utemeljeno osumljen, da je maja storil oborožen rop v trgovini bencinskega servisa OMW v Spodnjem Dobrenju pri Pesnici ter septembra v casinoju v Gradcu.

Kot so še sporočili, si je z ropoma pridobil več kot 60.000 evrov protipravne premoženjske koristi, kriminalisti pa so večji del denarja zasegli.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.