Mariborska občina s kiksom, ki vas bo nasmejal do solz

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Dr. Samo Peter Medved v angleščini? Dr. Only Peter the Bear.
Oglej si celoten članek

Kot poroča portal Lokalec.si, je letos marca Mestna občina Maribor dobila prenovljeno spletno stran, za katero je odštela nekaj manj kot 40 tisoč evrov. 

A očitno se jim je zalomilo s prevodi - na spletni strani je bil namreč podžupan dr. Samo Peter Medved v angleščini preveden dobesedno - dr. Only Peter the Bear. Podobno se je zgodilo tudi, ko so spletno stran prevedli v nemščino. 

xxx

Napako so kasneje delno odpravili, a ne v celoti, saj je na spletni strani zapis ostal kot "Only Peter Medved". Zdaj pa so končno uredili težavo tudi z imenom, kaže iskanje. 

dezurni@styria-media.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 00:07 8. Junij 2022.

    Google translate. Garant. Programer da dol padeš in to za 40 jurjev €. 💪😢😀

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.