Mariborski policisti rešili belo kuno

Foto: PU Maribor Foto: PU Maribor
Komaj se je še privlekla do policistov.
Oglej si celoten članek

"Tudi to je del našega poklica," so zapisali mariborski policisti, ki so danes rešili drobno obnemoglo živalco. 

Med zgodnjejutranjim izvajanjem meritve hitrosti pod Pohorjem, se je do njih komaj še privlekla kuna belica. "Zdela se je poškodovana, vendar ne vidno," pravijo. Da je ne bi kdo povozil, so jo spravili z vozišča, domačini pa so priskrbeli kartonsko škatlo zanjo, vodo in hrano.

Foto: PU Maribor

Po kuno je nato prišel lovec LD Radvanje in jo oskrbel. "Lovec nas je že obvestil, da si je kuna že vidno opomogla, da ni poškodvana in da ne potrebuje veterinarske pomoči. Še dva dni bo ostala na opazovanju, nato pa jo bo, če bo z njo vse v redu, spustil nazaj v naravo," sporočajo policisti s PU Maribor. 

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • mph
    15:11 24. Julij 2019.

    Lepo. :-)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.