Marta Kos poskrbela za "striptiz"

Foto: Nataša Čepar poslovno kosilo Marka Kos Marko Alenka Bratušek Foto: Nataša Čepar poslovno kosilo Marka Kos Marko Alenka Bratušek Foto: Nataša Čepar poslovno kosilo Marka Kos Marko Alenka Bratušek Foto: Nataša Čepar poslovno kosilo Marka Kos Marko Alenka Bratušek Foto: Nataša Čepar poslovno kosilo Marka Kos Marko Alenka Bratušek Foto: Nataša Čepar poslovno kosilo Marka Kos Marko Alenka Bratušek Foto: Nataša Čepar poslovno kosilo Marka Kos Marko Alenka Bratušek Foto: Nataša Čepar poslovno kosilo Marka Kos Marko Alenka Bratušek
Poslovno kosilo. Marka Kos Marko, veleposlanica v Nemčiji, je menila, da se Slovenci jemljemo preresno in si je vpričo predsednice vlade, nemške državne sekretarke, nemške veleposlanice in drugih visokih gostov s poslovnega sveta slekla srajco.
Oglej si celoten članek

Na današnjem poslovnem kosilu, ki ga je v koprski restavraciji Skipper priredilo žensko združenje Deloitte SheXO klub Slovenija, so se zbrali visoki gostje, s predsednico vlade Alenko Bratušek na čelu. Po kosilu pa si bo izbrana družba ogledala nogometno tekmo med ženskima reprezentancama Slovenije in Nemčije, ki bo na koprskem stadionu Bonifika. Za šov je poskrbela slovenska veleposlanica v Nemčiji Marta Kos Marko, ki je na koncu svojega govora menila, da se Slovenci jemljemo preresno, slekla srajco in pokazala majico z napisom "Rada imam nogomet“.

Izbrana družba

Poslovnega kosila, ki je v otvoritvenem delu potekal izključno v angleščini, se je udeležilo 35 povabljenih gostov, večinoma iz slovenskega in nemškega poslovnega sveta, med njimi Dušan Mes (Slovenske železnice), Stojan Petrič (Kolektor), Zmago Skobir (Aerodrom Ljubljana), Andrej Slapar (Zavarovalnica Triglav), Janez Škrabec (Riko hiše), Tibor Šimonka (SIJ) in Olaf Schaller (DB International). Med povabljenci pa sta bili tudi nemška veleposlanica v Sloveniji  Anna Prinz in Cornelia Pieper, državna sekretarka na nemškem ministrstvu za zunanje zadeve, ki je našo državo obiskala prvič.

"Prihodnost je ženska"

"Prihodnost je absolutno v ženskih rokah,“ je v sklepnem delu svojega nagovora poudarila Alenka Bratušek. Premierko je iskreno nasmejala pripomba Cornelie Pieper, ki je citirala legendarno Margaret Thatcher: "Če želiš le političen odgovor, vprašaj moškega, če želiš konkretno ukrepanje, vprašaj žensko“.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 02:20 27. Oktober 2013.

    EVo kako so uspešne prihodnje-konkretne ženske :<br />http://www.zadovoljna.si/clanek/rumeno/video-med-intervujem-z-novinarke-trgali-tangice.html

  • 23:17 26. Oktober 2013.

    da se stricu iz ozadnja ta Špela ne dopade ...nevem da bi bila kdaj več kakor gospodinja! No vsaj malo …

  • 19:15 26. Oktober 2013.

    Balkanska posla in kultura. Brez plonk ceglca ne gre , k....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.