Martjanci: nesreča s smrtnim izidom

Foto: Žurnal24 (Foto: Dejan Mijovič)
Na regionalni cesti Martjanci - Murska Sobota se je v petek zvečer zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom. Zaradi poledenelega vozišča in zdrsa je umrla 52-letna voznica iz Murske Sobote.
Oglej si celoten članek

Kot so zapisali na spletni strani policije, je voznica ob 19.30 vozila iz smeri naselja Martjanci proti Murski Soboti.

Ko se je pripeljala izven naselja Nemčavci, je v blagem in preglednem desnem ovinku, na poledenelem in neposipanem vozišču, zapeljala desno obcestno bankino, nato pa nazaj na vozišče, kjer je izgubila oblast nad vozilom.

Vozilo je pričelo bočno drseti na nasprotno smerno vozišče, kjer je z levo bočno stranjo trčilo v sprednji del nasproti vozečega osebnega avtomobila.

Voznica je bila z reševalnim vozilom prepeljana na urgentni oddelek bolnišnice v Murski Soboti, kjer je zaradi hudih notranjih poškodb ob 21.00 uri umrla.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.