Maša držala obljubo in odšla domov

Foto: Facebook
Foto: Facebook
15-letna Maša se je včeraj, tako kot so se dogovorili, vrnila domov. To nam je potrdila tudi direktorica Centra za socialno delo (CSD) Kočevje.
Oglej si celoten članek

"Maša je doma pri svoji družini. Držala se je dogovora, ki smo ga sklenili," je za zurnal24.si dejala Danica Fegic, direktorica Centra za socialno delo (CSD) Kočevje.

Maša, njeni straši in CSD so se dogovorili, da bo 15-letna Maša lahko pri svojem 20-letnem fantu le ob koncih tedna, med tednom pa bo morala normalno obiskovati pouk v Celju. Njen oče si namreč želi, da hčerka konča osnovno šolo.

Naj vas spomnimo

Policisti so bili zadnjo soboto v septembru obveščeni, da svojci pogrešajo mladoletno dekle z območja Celja. Zgodba se je počasi začela razpletati, ko je oče pogrešane dejal, da naj bi njegovo hčerko v ponedeljek zvečer neznano kam odpeljali ribniški Romi. Policija je dekle nato res izsledila pri enem od mladoletnih Romov, zato so jo predali bežigrajskemu kriznemu centru za mlade. A tam ni ostala dolgo. Še preden jo je prišla iskat družina, je deklica odšla iz kriznega centra. Ko so jo iskali, so jo spet izsledili pri ribniških Romih. Ugotovili so, da je dekle pobegnilo zaradi ljubezni. Že nekaj časa je namreč v zvezi z 20-letnim fantom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 16:57 9. Oktober 2012.

    MK se popolnoma strinjam !!!!!!!!!

  • 12:43 8. Oktober 2012.

    Vse kar je že prej napisano je res, drži, sedaj nas pa zanima kaj bodo inštitucije naredile. Ali zakoni in …

  • 11:45 8. Oktober 2012.

    Super, punca je stara 15 let, pa komandira starše in celoten državni socialni sistem. Kaj pa 20-letni fant? Kje so …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.