"Maske so padle"

Foto: Žurnal24 Popović je na domnevno duhovit, v bistvu pa žaljiv oziroma šovinističen način i
Koprski župan Boris Popovič s plakati, na katerih je upodobljen premier Pahor v hrvaškem dresu, vrača uslugo SDS, so prepričani v Zares.
Oglej si celoten članek

Šlo naj bi za nedavno glasovanje poslancev SDS v parlamentu, ki so nasprotovali ustanovitvi občine Ankaran.

"Maske so padle, s svojimi plakati stranka Koper je naš sporoča, da nasprotuje rešitvi mejnega spora, arbitraži in dobrososedskim odnosom s Hrvaško," je zapisal član Zaresa Franco Juri v sporočilu za javnost. "Eno od redkih izhodišč dosedanjega Popovičevega županovanja, ki je bilo deležno splošnega odobravanja, to je čezmejno sodelovanje v Istri in nasprotovanje nacionalnim nestrpnostim, je sedaj razprodano in žrtvovano na oltarju političnih kupčij z Janezom Janšo."

Juri dodaja, da po njegovem prepričanju večina prebivalstva v Slovenski Istri Popovičevemu novopečenemu šovinizmu ne bo nasedla.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.