Mateja so nazadnje videli za Bežigradom

Foto: PU Ljubljana Pogrešani Matej Jakša
Svojci pogrešajo 29-letnega Mateja Jakšo.
Oglej si celoten članek

Policisti Policijske postaje Ljubljana Bežigrad so bili obveščeni, da svojci pogrešajo 29-letnega Mateja Jakšo iz Ljubljane.

Nazadnje so ga videli včeraj, 28. decembra, na območju Bežigrada.

Matej je visok 185 cm, normalne postave, ima modre oči, črne kratke lase in neobrito, nekaj dni staro brado. Oblečen je bil v siv pulover s kapuco, sive hlače in sivo rjavo bundo na kateri je narisan motiv pajka. Na glavi je nosil črno kapo, obut je bil v črne športne čevlje z belim podplatom.

Vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešani osebi, policisti prosijo, da podatke sporočijo na najbližjo policijsko postajo ali Policijsko postajo Ljubljana Bežigrad na (01) 589 60 00, ali pokličejo na interventno številko 113, ali anonimni telefon 080 1200.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.