Mati na gugalnici potiskala mrtvega otroka

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Mamo, ki je na gugalnici potiskala svojega mrtvega otroka, so odpeljali v bolnišnico.
Oglej si celoten članek

Iz Marylanda poročajo o tragičnem prizoru. Policija je na igrišču našla mater, ki je na gugalnici potiskala svojega mrtvega 3-letnega sina. Vzrok otrokove smrti še ni znan, policija pa je razkrila, da ni bilo vidnih znakov nasilja. Več bo razkrila obdukcija.

Kot kaže, je bila 24-letnica z otrokom na igrišču celo noč. Policija je obvestilo očividke, ki se ji je zdelo nenavadno, da je otrok toliko časa na gugalnici, prejela ob 7. uri zjutraj, in mlado mamo odpeljala v bolnišnico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:29 23. Maj 2015.

    obstaja bolečina ki ti lahko za vedno zamegli um.<br />zgodovinsko dokazano.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.