Mati twittala, sin umiral

Foto: Žurnal24 Sina je le za hip pustila samega na dvorišču, kmalu zatem ga je nezavestnega zag
Američanka Shellie Ross je na spletnem orodju Twitter objavljala sporočila, medtem ko so reševalci oživljali njenega sina.
Oglej si celoten članek

"Prosim, molite kot še niste nikoli prej. Moj dveletni sin je padel v bazen,“ je zapisala Shellie Ross. Reševalci so med njenim objavljanjem na spletu poskušali oživeti njenega sina Brysona, ki so ga rešili iz bazena.

 

Po petih urah neumornega truda so morali Shellie sporočiti žalostno novico, da je njen sin mrtev. Američanka je žalostno novico delila s svetom oziroma s 5000 tisočimi povezanimi na Twitter strani. „Spominjam se svojega otroka za milijon dolarjev,“ je zapisala Shellie in pri tem najverjetneje parafrizirala naslov Clint Eastwoodovega filma "Million dollar baby".

 

Foto: Žurnal24

Uporabniki so zgroženi

Le nekaj minut zatem je objavila slike sina, kar je vzbudilo precej ogorčenja med ameriškimi blogerji in uporabniki tega spletnega orodja.

 

Floridska policija se zaveda, da je mati pokojnega sproti objavljala sporočila. Ta sporočila bodo preiskovalci pregledali med preiskavo utopitve. Uporabniki Twitterja so šokirani, da je tako zasebno sporočila delila z javnostjo.

 

Na obtožbe o nemoralnem dejanju odgovarja, da nima nihče pravice spraševati, zakaj je objavljala sporočila in da se tragedija ni zgodila zaradi tega. Shellie Ross je izbrisala objavljena sporočila in fotografije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.