Mati vrgla otroka v morje

Foto: Žurnal24
Deček star komaj leto dni je umrl, potem ko ga je njegova mati s trajekta vrgla v morje.
Oglej si celoten članek

Flordeluna Pabuaya je s trajekta, ki je plul v bližini otoka Sicogon na Filipinih, v morje vrgla leto dni starega sina Jacoba in za njim skočila še sama. Uro in pol po skoku so jo reševalci živo potegnili iz morja, dečku pa žal ni bilo več pomoči.

Na trajektu je bil tudi Pabuayin tast, ki je oblastem dejal, da je bila njegova snaha nagnjena k samomoru. Ženska naj bi že pred tem dogodkom skušala storiti samomor. Oglasil se je tudi njen oče. Hčerka naj bi zaradi težav že bila na zdravljenju. Pabuaya naj bi bila prepričana, da nekdo skuša ubiti njo in njenega sina.

Kapitan je sporočil, da bodo žensko predali policiji v Bacolodu, kjer naj bi opravila psihološke teste.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.