Matoz: Gre za konstrukt

Foto: Žurnal24 Primož Gulin tatvino službene pištole kategorično zanika in bo zahteval odškodni
Gulin. Odpoved zaradi domnevne tatvine službene pištole.
Oglej si celoten članek

“Gre za konstrukt, sestavljen dni po dogodku, da bi se Primožu Gulinu onemogočilo sindikalno delovanje, pri katerem je opozarjal na nepravilnosti v družbi,” je o izredni odpovedi pogodbe o zaposlitvi predsedniku sindikata Vrba v Hitu včeraj povedal odvetnik Franci Matoz.

Iz uprave družbe so sporočili, da so se za ukrepanje leto po dogodku – tatvini službene pištole, ki se je po enem mesecu skrivnostno vrnila – odločili zato, ker so za kršitelja izvedeli šele februarja letos, ko ga je policija ovadila tožilstvu. Sledovi DNK na pištoli naj bi dokazovali, da je z njo rokoval prav Gulin. “DNK-analiza še nič ne pove, saj so s tem orožjem lahko razpolagali vsi. Tudi Primož je delal z njim,” je še povedal Matoz.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.