Matoz jih je ´dobil po glavi´

Foto: Žurnal24 “Senat nas postavlja v absurden položaj, da moramo dokazovati svojo nedolžnost,”
Koprski območni odbor odvetniške zbornice je sklenil, da je odvetnik Franci Matoz kršil odvetniški kodeks. O morebitni denarni kazni ali opominu bo presodil tožilec zbornice.
Oglej si celoten članek
"Zbornični tožilec bo presodil ali je Matoz s svojim ravnanjem zaslužil disciplinski ukrep - denarno kazen ali opomin," so sklenili v koprskem območnem odboru odvetniške zbornice. Ta se je sešel v popoldanskih urah in imel na dnevnem redu tudi razpravo o obnašanju svojega člana Francija Matoza, ki se je kolegom zameril z nekaj medijskimi nastopi v zadnjem času.

Matoz je v omenjenih nastopih ocenjeval svoje in delo drugih odvetnikov ter med drugim razlagal podrobnosti iz svojega zasebnega življenja. Matoz, ki se je zdel po odločitvi kolegov razočaran, je svoj komentar "obsodbe kolegov" napovedal za jutri.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.