Mazdina božična atrakcija na slovenskih cestah

Foto: Mazda
Foto: Mazda
V prazničnem času sta prav posebna Božiček in jelenček Rudolf voznike prosila za prevoz. Vožnja je bila vse prej kot običajna.
Oglej si celoten članek

Na vrhuncu prometne konice in predbožičnega nakupovanja so bili naključni vozniki postavljeni pred nenavaden izziv. Ob cesti sta jih čakala dva vsem znana praznična lika (v vlogah igralca Jan Bučar in Jaka Fon), ki sta jih prosila za prevoz.

Vožnje so kmalu eskalirale v nepričakovane razsežnosti. S svojimi vragolijami sta potnika poskrbela za kar nekaj nasmeškov in sivih las. 

Potrpežljivost voznikov sta testirala z nenehnim prerekanjem, predvajanjem svoje 'Jungle Bells' glasbe, sezuvanjem čevljev, ustavljanjem vozila, kajenjem in drugimi nevšečnostmi. A tiste, ki so preživeli neobičajno vožnjo, je čakala še zadnja preizkušnja. Vstopiti so morali v zatemnjeno skladišče, kjer jih je čakala nepozabna nagrada – Mazda CX3.

Z božičnim presenečenjem, ki ga je zasnovala agencija Grey Ljubljana, Mazda nadaljuje zgodbo globalne komunikacijske usmeritve – »Upri se običajnemu«. Voznike je tako tudi v času praznikov postavila izven cone udobja, v njih prebudila duh izzivalca in jih za to tudi nagradila. 
Doživetja drznih voznikov in njihove odzive ter oba srečna zmagovalca izziva si oglejte na: 

#UpriSeObičajnemu / facebook: Mazda Slovenija

 

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.