Med begom s kraja nesreče povzročil še eno

Foto: Andrej Leban
Foto: Andrej Leban
Sedemindvajsetletni voznik je v Ljubljani povzročil prometno nesrečo in s kraja zbežal. Med nadaljevanjem vožnje je povzročil še eno nesrečo.
Oglej si celoten članek

Sedeimndvajsetletni voznik osebnega vozila je v križišču Zaloške ceste in Rjave ceste zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo povzročil prometno nesrečo. S kraja nesreče je odpeljal, ne da bi udeležencu posredoval svoje podatke. 

Vožnjo je nadaljeval do avtoceste, na katero je tudi zapeljal in na razcepu Malence zavil levo v smeri Novega mesta. V predoru Debeli hrib je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo trčil v steno predora. 

V prvi nesreči je bil udeležen še 29-letni voznik osebnega vozila, ki se v trčenju ni poškodoval. 

V postopku so policisti ugotovili, da je povzročitelj vozil pod vplivom alkohola in ni posedoval veljavnega vozniškega dovoljenja. Policisti so vozilo zasegli, povzročitelju pa izdali dva plačilna naloga zaradi kršitev cestno-prometnih predpisov in povzročitve dveh prometnih nesreč. Sedemindvajsetletni voznik v nesrečah ni utrpel telesnih poškodb.

dezurni@zurnal24.si 

 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 22:00 9. Maj 2017.

    Lohka ga bi kar v Polju pustil , na enoletni rehabilitaciji skisanih možganov !

  • 15:39 9. Maj 2017.

    Ha te ČIVILI :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.