Med branjem sodbe so se cmerili

Foto: Žurnal24 (Foto: iStockphoto)
V Veliki Britaniji na skupno 32 let obsodili skupino mladih moških, ki so posiljevali mladoletna dekleta.
Oglej si celoten članek

Skupina petih moških pakistanskega porekla, starih od 21 do 30 let, je na dekleta prežala na igriščih in v parkih. Posiljevanje je trajalo več mesecev, če so se jim dekleta hotela upreti, so jim grozili z nasiljem. Njihova najmlajša žrtev je imela le 12 let, tri sta imeli 13 in ena 16 let.

Običajno življenje
Dekletom so celo prinašali darila in jih predstavili svojim prijateljem. Posilstva so bila tako pogosta, da je to za dekleta postal običajen del življenja. Skrb za dekleta je nato prevzela socialna služba, zaradi njihove varnosti pa so jih preselili.

Sodnika solze niso ganile
Ko je sodnik Peter Kelson včeraj bral sodbo, sta dva od obsojenih jokala. „Delali ste to, kar ste mislili, da je zabava, zdaj boste odslužili svojo kazen,“ je dejal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.