Med gašenjem padel s strehe

Foto: Žurnal24
Pri gašenju požara na območju Pohorja se je hudo poškodoval lastnik hiše.
Oglej si celoten članek

 V kraju Hudi Kot na območju Ribnice na Pohorju je v sredo dopoldne zagorela stanovanjska hiša, lastnik pa se je pri gašenju hudo poškodoval. Ogenj je povzročil za približno 20 tisoč evrov gmotne škode, so sporočili s Policijske uprave Slovenj Gradec.

V požaru je v celoti zgorelo ostrešje stanovanjske hiše, medtem ko bivalni prostori niso bili poškodovani.

Lastnika stanovanjske hiše sta v sredo v dopoldanskem času zakurila vejevje v peči kurilnice, zaradi močnega gorenja pa so skozi dimnik na leseno streho hiše padale tleče iskre in zanetile požar.

Lastnik hiše, ki je po lestvi splezal na streho hiše in poskušal pogasiti ogenj, je padel s strehe približno štiri metre v globino na kovinsko konstrukcijo, nato pa na betonsko ploščo. Zaradi hudih poškodb medenice so ga z reševalnim vozilom odpeljali v slovenjgraško bolnišnico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.