Med izvajanjem del umrl delavec

V Lokavcu se je med izvajanjem del zgodila delovna nesreča s smrtnim izidom.
Oglej si celoten članek

Nesreča se je zgodila okoli 12.30 v naselju Lokavec, v občini Ajdovščina. Nesreča se je zgodila med izvajanjem del, natančneje izkopom kanalizacije. 56-letni delavec, državljan BiH, je na kraju podlegel telesnim poškodbam.

O nesreči so bili obveščeni preiskovalni sodnik Okrožnega sodišča, pristojno novogoriško Okrožno državno tožilstvo ter tudi pristojna delovna inšpekcijska služba. Preiskava okoliščin omenjene delovne nesreče še vedno poteka in ni zaključena in bodo glede na ugotovitve v zvezi z omenjeno zadevo podali ustrezen ukrep.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.