Med neplačniki SCT

Foto: Žurnal24 sct_celada_bobo14022008t
Elektro Ljubljana. Letos z dobičkom, a s pol manj investicijami.
Oglej si celoten članek

Elektro Ljubljana bo imel letos od 500 tisoč do milijon evrov dobička, je ocenil predsednik uprave Andrej Ribič, ki upa, da bodo čez leto ali dve prišli na “zeleno vejo”.

Zaradi varčevalnih ukrepov so letos za investicije namenili 25 milijonov evrov, kar je pol manj kot lani. Enako ali še manj načrtujejo za naslednje leto, ko naj bi število zaposlenih z 985 zmanjšali na 950.

Ribič je povedal, da so letos stroške zmanjšali za od dva do tri milijone evrov, največ težav pa imajo z neplačniki, ki jih je vedno več. Med njimi so tudi večje družbe, kot je SCT. “So dnevi, ko imamo od osem do deset milijonov evrov terjatev,” je še povedal Ribič in dodal, da je tudi vse več stečajev, vsak dan eden ali dva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.