Krvavec: Med počitnicami so se vrstniki brutalno znesli nad dečkom

Foto: Profimedia Fotografija je simbolična.
Foto: Profimedia Fotografija je simbolična.
Na zimovanju v Sloveniji je bil 12-letni deček žrtev krutega vrstniškega nasilja.
Oglej si celoten članek

Dvanajstletni deček iz Beograda je bila na zimskem letovanju na Krvavcu, ki je potekalo v organizaciji ene od beograjskih šol, piše srbski portal Blic. Na letovanju je bil deček žrtev sovrstnikov, ki so se nad njim grobo znesli. Po celem telesu so bile vidne posledice udarcev, modrice, nasilneži naj bi šli celo tako daleč, da so dečku poskušali v anus vstaviti palico, piše omenjeni portal. 

Srbsko ministrstvo za izobraževanje je bilo s strani šole obveščeno, da je bil učenec "med zasebnim potovanjem v Sloveniji v času zimskih počitnic žrtev fizičnega in spletnega nasilja". Za srbski Telegraf je ministrstvo sporočilo, da "šola ni bila vključena v izvedbo potovanja, a da je skupina za preprečevanje nasilja v šoli po vrnitvi učencu in njegovim staršem nudila pomoč".

Ravnateljica šole je za Blic dejala, da ne dajejo nobenih informacij glede dogodka. 

Izjave glede dogajanja naj bi do zdaj že podali učenci, ki so mučili svojega sovrstnika, učitelj, ki je spremljal otroke in žrtve vrstniškega nasilja. O primeru je bilo obveščeno tudi beograjsko tožilstvo. 

dezurni@styria-media.si
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 18

  • 10:25 2. Februar 2023.

    Pa tega je skoz več! Če bi to storili mojemu otroku majo takoj ležeč položaj avtomehanika in zdrobljena kolena!

  • 08:09 2. Februar 2023.

    Žalostno, v kaj se zimsko veselje spreminja...

  • 07:53 2. Februar 2023.

    So ga krstili

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.